Η «παράλογη» κλήρωση κι οι βόλτες του Ερνέστο στη Μήλο!

 Η «παράλογη» κλήρωση κι οι βόλτες του Ερνέστο στη Μήλο!

Συγνώμη, αλλά είναι σοβαρή μία κλήρωση, όταν ο πρωταθλητής της μίας σεζόν, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός, παίζει στον α΄ γύρο εκτός έδρας με όλες τις υπόλοιπες δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος; Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Και με Παναθηναϊκό και με ΠΑΟΚ και με Ατρόμητο και με ΑΕΚ! Ακόμη και με Άρη! Ένας Ολυμπιακός που θα έχει στο πρώτο μισό της σεζόν Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι άλλοι διεκδικητές μπορεί να μην έχουν καν ευρωπαϊκή υποχρέωση.

Ειλικρινά έχει λογική μία τέτοια κλήρωση; Και μην μου πείτε πως είναι μόνο θέμα τύχης. Εδώ πλέον στις κληρώσεις, παντού κι όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπεισέρχονται κι άλλοι παράγοντες, όπως οι κλειδάριθμοι κλπ, κλπ. Τέλος πάντων, δεν θα έπρεπε να αποφεύγεται ένα τέτοιο πράγμα σαν κι αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό; Εκτός κι αν το πάρουμε αλλιώς: ότι η θεά τύχη, μέσω της κληρωτίδας, ήθελε να έχει ένα ενδιαφέρον η ελληνική Λίγκα, καθώς ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τη σεζόν με μείον δύο βαθμούς. Και με το πρόγραμμα αυτό, «ισοσκελίζεται» η κατάσταση…Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ

0 σχόλια: