Από οικογένεια σε... συμμαχία

Από οικογένεια σε... συμμαχίαΝέα σελίδα στην ιστορία του γυρίζει ο Παναθηναϊκός

Μια ιστορία 33 ετών ολοκληρώθηκε σήμερα! Οι μετοχές (54,7%) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άλλαξαν χέρια και από την οικογένεια Βαρδινογιάννη πέρασαν στην… οικογένεια των φίλων της ομάδας και στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Οι διαδικασίες επισφραγίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων από τους νομικούς συμβούλους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιάννη Αλαφούζο!

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ημέρα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, τις τύχες του οποίου πλέον –και με τη βούλα- αναλαμβάνουν οι οπαδοί του. Στόχος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας; Να μην εμφανιστούν ποτέ ξανά τα διοικητικά προβλήματα της περσινής αγωνιστικής περιόδου που παραλίγο να οδηγήσουν στον γκρεμό το τριφύλλι αλλά και οι οπαδοί της ομάδας να λαμβάνουν τις αποφάσεις για την αγαπημένη τους ομάδα έχοντας «φως» σε όλα τα θέματα της ΠΑΕ, από τα οικονομικά μέχρι και τα άλλα ζητήματα που αφορούν την πορεία της προς την άνοδο!

«Από σήμερα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του»

«Έχουμε μεγάλη ευθύνη γιατί από σήμερα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του»… Με τα λόγια αυτά ο Γιάννης Αλαφούζος στιγμάτισε την μεταβίβαση των 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλους τους παράγοντες για τη στήριξη που έκαναν δυνατή την μεταβίβαση των μετοχών. Το σωματείο αντιπροσωπεύει τους οπαδούς. Θέλω να επισημάνω ότι εάν δεν είχαν υπάρξει οι προηγούμενοι μέτοχοι και οι οπαδοί του δεν θα είχαμε τον ΠΑΟ. Όταν άρχισε η προσπάθεια και με τον κ.Καμάρα αρχίσαμε στις συσκέψεις ήρθαμε σε αδιέξοδο. Σκεφτήκαμε ότι ο μόνος δρόμος είναι ο κόσμος του. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε τη δύναμη και τη θέληση εμείς οι οπαδοί του να ξακανάνουμε τον ΠΑΟ μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ όλους, που έχουν συμμετάσχει και ειδικά αυτούς που έχουν δώσει 20€ γιατί είναι δεδομένο ότι το έχουν κάνει από το υστέρημα τους», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος και συνέχισε:

«Πρέπει να μάθουμε από τις ζημιές που έγιναν πέρσι. Πρέπει να συζητήσουμε τώρα που θα πάει ο ΠΑΟ και αρχίσουμε το χτίσιμο για έναν νέο Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε τους παίκτες και τον προπονητή που δέχθηκαν να καθυστερήσουν οι πληρωμές τους. Και τους οπαδούς του όλους! Έχουμε μεγάλη ευθύνη γιατί από εδώ και πέρα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια: