Θέλει τώρα τον Φορναρόλι ο Παναθηναϊκός

Θέλει τώρα τον Φορναρόλι ο ΠαναθηναϊκόςΟ Φερέιρα επιθυμεί να κλείσει το θέμα

Την άμεση απόκτηση του Μπρούνο Φορναρόλι ζητεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.
Ο Πορτογάλος αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που υπάρχουν για την παραμονή του Κουίνσι και θα ήθελε μία ακόμα λύση για την επίθεση του «τριφυλλιού» εν όψει της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League.
Πέρα από τους κλασικούς φορ Τοτσέ, Πετρόπουλο, οι Σισοκό, Ζέκα και Χριστοδουλόπουλος αγωνίζονται στα πλάγια, ενώ ο Μπαρμπαρούσης θα χάσει τα προκριματικά και ο Μαυρίας θα είναι παρών, αλλά χωρίς συμμετοχή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Για αυτό τον λόγο 66χρονος προπονητής έχει έρθει σε επαφή με τους διοικούντες, ώστε να μεταβεί το συντομότερο δυνατό στην Αυστρία ο Ουρουγουανός.
Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει για την αγορά του 24χρονου παίκτη με την ομάδα της πατρίδας του, όπου και ανήκει, και πιθανότατα θα υπογράψει και εκείνος τριετές συμβόλαιο.
Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στις 600.000 ευρώ και το πρόβλημα του Παναθηναϊκού έγκειται έλλειψη ρευστού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η απόκτηση του Φορναρόλι από το «τριφύλλι».
Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να θα επιδιώξουν την ερχόμενη Δευτέρα να φέρουν τον παίκτη στην Ελλάδα, ώστε να συμμετάσχει δέκα μέρες στην προετοιμασία της ομάδας και να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League.
Στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης, ακόμα και αν χρειαστεί ο Ουρουγουανός να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και όχι με κανονική μεταγραφή.
Αν χαθεί ο Κουίνσι…
Τον αντικαταστάτη του Κουίνσι και έναν ακόμη μεσοεπιθετικό θα προσπαθήσει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, αν τελικά ο Γκανέζος κλείσει στην Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Ωστόσο, οπουδήποτε εξέλιξη αναμένεται μετά τα προκριματικά του Champions League. Αν προκριθεί το «τριφύλλι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης, τότε στο ταμείο του θα μπουν περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και θα έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.
Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ να δώσουν μία ακόμη λύση στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
**** Στην Αυστρία, όπου θα μεταβεί ο Ελευθεράκης, θα έχει νέα επαφή με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο δεξιός μπακ ήταν η ευχάριστη έκπληξη (κυρίως γιατί τα τελευταία χρόνια είναι στον πάγκο ή στην κερκίδα κι όχι γιατί δεν έχει τεράστια ποιότητα) του φιλικού, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν να έχουν αλλάξει διάθεση.
Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια: