Η Μις Ελλάς ''περιπτέρου'' μιλάει για όλα..


Μία είδηση που συζητήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό στα πηγαδάκια της σόουμπιζ είναι αυτή που θέλει την πρώην Μις Ελλάς, Ειρήνη Καρρά, να έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ και να εργάζεται πλέον σε περίπτερο φίλου της στην Καρδίτσα.


Η ίδια η Ειρήνη Καρρά έχει αποφύγει όλο αυτό τον καιρό να τοποθετηθεί επί του θέματος. Φαίνεται όμως ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η νεαρή καλλονή αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της.“Δεν έχω αφήσει το μόντελινγκ. Είμαι εδώ και δουλεύω” δηλώνει στην Εspresso, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τη θέλουν… περιπτερού.“Απορώ πώς προέκυψε αυτό. Στην αρχή γέλασα, αλλά το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις χωρίς κανέναν απολύτως λόγο”, τονίζει εμφανώς εκνευρισμένη η ξανθιά καλλονή και εξηγεί πώς ξεκίνησαν όλα:


“Μια φωτογραφία με τους φίλους μου φταίει για όλα. Πριν από περίπου έναν χρόνο είχα έρθει στην Καρδίτσα, από όπου κατάγομαι. Εδώ λοιπόν διατηρεί περίπτερο ένας φίλος μου με την κοπέλα του και για πλάκα έβγαλα μια φωτογραφία μέσα στο περίπτερο, την οποία μάλιστα είχα βάλει και στο Facebook. Αυτό είναι όλο” λέει και συμπληρώνει:“Αν όντως δούλευα στο περίπτερο, δεν θα είχα πρόβλημα να το πω. Άλλωστε, στην εποχή μας είναι θείο δώρο να έχεις κάτι δικό σου”.


Η ξανθιά καλλονή δηλώνει εκνευρισμένη από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα:“Στην αρχή γέλασα και δεν έδωσα σημασία, αλλά μετά είδα πως πήρε διαστάσεις. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να σταματήσει όλο αυτό, αλλά ζω στην Αθήνα και εργάζομαι ακόμη ως μοντέλο. Τα πράγματα στον χώρο μου είναι αρκετά δύσκολα, αλλά το ότι δεν μου αρέσει να εμφανίζομαι σε κοσμικά πάρτι δεν σημαίνει πως δεν δουλεύω”.

0 σχόλια: