Θέλει 9 εκ. ο Καβάνι για Τσέλσι!

Σε συζητήσεις με την Τσέλσι φαίνεται πως είναι ο Έντισον Καβάνι, αφού σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα ζητάει από τους Λονδρέζους 9 εκ. ευρώ τον χρόνο για να υπογράψει.

Μπορεί ο Ουρουγουανός επιθετικός να έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αφήσει την Νάπολι, τουλάχιστον την φετινή σεζόν, σύμφωνα με αποκλειστικό ωστόσο ρεπορτάζ της Daily Mail, είναι έτοιμος να ζητήσει από την Τσέλσι να τον εντάξει στο... πάνω ράφι των μισθολογίων της. Συγκεκριμένα ο άσος των κυπελλούχων Ιταλίαςφέρεται να ζητάει 180.000 ευρώ την εβδομάδα για να πει το «ναι» στους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ ενδεχόμενη μετακίνησή του εκτιμάται ότι θα κοστίσει περισσότερα από 40 εκ. ευρώ! Σ' αυτήν άλλωστε την κλίμακα κυμαίνονται και τα ποσά των συμβολαίων που έχουν υπογράψει οι Τέρι, Λαμπάρντ, Τόρες και ο Καβάνι φαίνεται πως θέλει να καθίσει δίπλα στον... θρόνο τους.
Την ίδια στιγμή, μετά την απόκτηση του Όσκαρ, ο Βίλας Μπόας θέλει κι έναν παίκτη που θα καλύψει το πολύ μεγάλο κενό που άφησε η αποχώρηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά, βλέποντας στο πρόσωπο του 25χρονου επιθετικού των «παρτενοπέι» τον ιδανικό άνθρωπο για την γραμμή κρούσης της ομάδας του.
Πάντα βέβαια υπάρχουν στα υπόψιν και οι περιπτώσεις των Φαλκάο και Ιγκουαΐν.

www.gazzetta.gr


0 σχόλια: