Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Ανυπόμονος για Λονδίνο ο Δρυμωνάκος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Ανυπόμονος για Λονδίνο ο Δρυμωνάκος

Πώς και πώς περιμένει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» υποστήριξε πως… γουστάρει να αγωνίζεται στην κορυφαία διοργάνωση του αθλητισμού, ενώ μίλησε και για το αγώνισμα που του αρέσει περισσότερο.

«Ξέρεις τώρα, είναι η στιγμή των τελευταίων ετοιμασιών, να φτιάξεις τα πράγματά σου, ξεκούραση στο σπίτι. Άντε να έρθει η Δευτέρα να πάμε στο Λονδίνο, να μπούμε στο πνεύμα, να αρχίσουμε να κολυμπάμε, γιατί γουστάρουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου αθλητή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναφορικά με την πρώτη του… επαφή με τη συγκεκριμένη διοργάνωση, το 2000 στο Σίδνεϊ, απάντησε: «Τότε ήμουν κυριολεκτικά χαμένος, κοίταζα δεξιά, αριστερά να συνειδητοποιήσω πού στο καλό βρίσκομαι. Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι, αλλά η δίψα για τη στιγμή του αγώνα παραμένει η ίδια».

Όσον αφορά στο αγαπημένο του αγώνισμα, υποστήριξε: «Το αγαπημένο μου αγώνισμα είναι το 200άρι πεταλούδα, αλλά χαίρομαι να κολυμπώ πιο πολύ τη μικτή. Νιώθω πια πως ανήκω σε αυτήν, είναι ένα διαφορετικό αγώνισμα που απαιτεί τακτική, σωστή κατανομή δυνάμεων και αντίληψη για το πού βρίσκεσαι μέσα στον αγώνα. Είναι κάτι σαν μια κούρσα μεσαίων αποστάσεων στον στίβο, όπου πολλά παίζουν ρόλο. Ήδη μετά το Ευρωπαϊκό η προπόνησή μου ήταν κυρίως στο πρόσθιο και το ύπτιο για τη μικτή».

Τέλος, για τη «μάχη» του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σχολίασε: «Το ζητούμενο είναι πώς θα αντιδράσω στον προκριματικό, ή θα παρασυρθώ με τους άλλους ή θα με... σκάσουν πρωινιάτικα. Εγώ αυτό που θέλω είναι να πιάσω το ρεκόρ (4:14.41) που έκανα στο Ντέμπρετσεν».

0 σχόλια: