Μάχη για την ζώή του δίνει ένα 15χρονο κορίτσι που ξυλοκόπησαν ανελέητα άγνωστοι στην Πάρο

Σοκ στην Πάρο- Ξυλοκόπησαν ανελέητα και παράτησαν αναίσθητο και ημίγυμνο 15χρονο κορίτσι- Δίνει μάχη για την ζωή της στο Αττικό νοσοκομείο

Μάχη για την ζώή του δίνει ένα 15χρονο κορίτσι που ξυλοκόπησαν ανελέητα άγνωστοι στην Πάρο. Η 15χρονη νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας της, το κορίτσι βρεθηκε αναίσθητο και ημίγυμνο, χθες το απόγευμα, σε παραλία του νησιού, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιά.

Αρχικά διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, ωστόσο, λογω της σοβαρότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε τη νύχτα με ελικόπτερο σούπερ πούμα στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου εισήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες στο χειρουργείο για το κάταγμα που φέρει στο κρανίο.

Από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε επίσης ότι το 15χρονο κορίτσι φέρει χτύπημα στην κοιλιά, ενώ έχει υποστεί θλάση στον πνεύμονα.

Υπάρχουν, επίσης, σημάδια που μαρτυρούν απόπειρα πνιγμού της, ενώ, μετα από αίτημα του πατέρα της θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί τυχόν σεξουαλική κακοποίησή της.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου.

0 σχόλια: