ΠΑΣΟΚ: Αυλαία στο Σύνταγμα απόψε

Αυλαία στο Σύνταγμα απόψε

Η τελευταία σκηνή του προεκλογικού αγώνα θα παίξει απόψε το βράδυ στο Σύνταγμα με την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου…

Η Ιπποκράτους ποντάρει πολλά σε αυτή την συγκέντρωση, αφού υπολογίζεται πως οι αναποφάσιστοι παραμένουν ακόμα στα ύψη σε ποσοστό 15 με 20%.

Η άποψη ότι οι ψηφοφόροι που έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά ντρέπονται να το πουν έχει κερδίσει έδαφος στο επιτελείο του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Συνεργάτες του δηλώνουν πως τις τελευταίες ημέρες το κλίμα που λαμβάνουν από την κοινωνία έχει αρχίσει να αλλάζει. Σύμφωνα πάντα με του επιτελείς του προεκλογικού αγώνα οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν και κάτι τέτοιο θα φανεί στις κάλπες την Κυριακή.

Διάχυτη είναι επίσης η εντύπωση πως ένα μεγάλο ποσοστό όσων δηλώνουν την στήριξή τους στην Δημοκρατική Αριστερά, τους Οικολόγους και –λιγότερο– τον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, εκτιμάται πως διψήφιο θα είναι το νούμερο των αναποφάσιστων που θα κατευθυνθεί προς το ΠΑΣΟΚ.

Μετά την ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου στην κεντρική ομιλία του κ. Αλέξη Τσίπρα ο πήχης για τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο έχει ανέβει. Η κινητοποίηση που έχει γίνει από την επιτροπή προεκλογικού αγώνα της Ιπποκράτους είναι αρκετά μεγάλη.

Ο βαθμός προσέλευσης του κόσμου πιστεύεται ότι θα σημάνει πολλά για την Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση ο διπλός στόχος του ΠΑΣΟΚ παραμένει και αυτός είναι: η πρωτιά και το ποσοστό πάνω από 20%.

0 σχόλια: