Το σηκώνει στις 22:00!

Το σηκώνει στις 22:00!Στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (09/05) θα πραγματοποιηθεί η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή της Σούπερ Λίγκας στον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστό το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την κατάκτηση του 15ου νταμπλ του συλλόγου…

Σε αυτή διευκρινίζουν ότι τα έξοδα που είχαν προϋπολογιστεί από την έναρξη της σεζόν θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για συσσίτια της Εκκλησίας του Πειραιά.

Πριν το φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, θα πραγματοποιηθεί φιλικό βετεράνων αλλά παιχνίδι ανάμεσα στα παιδιά των ακαδημιών.

Επίσης, αφιέρωμα στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου, γνωστού οπαδού της ομάδας, αλλά και η βράβευση του Κριστιάν Καρεμπέ.

Αναλυτικά:
Την Τετάρτη 9/5 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιορτάζει την κατάκτηση του 39ου Πρωταθλήματος και του 15ου νταμπλ. Από τις 16:30 που ανοίγουν οι θύρες του γηπέδου μας μέχρι τις 22:00 που θα υψωθεί το τρόπαιο στον ουρανό του Πειραιά οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Με σεμνότητα και πάντα στο πνεύμα των καιρών, θα γιορτάσουμε όλοι το Πρωτάθλημα και θα απολαύσουμε ένα πρόγραμμα που είναι ουσιαστικά προσφορά των συμμετεχόντων στη γιορτή μας. Τα έξοδα που είχαν προϋπολογιστεί για τη φιέστα στην αρχή του Πρωταθλήματος, θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για συσσίτια της εκκλησίας του Πειραιά.

Με μεγάλη μας χαρά, θα δούμε να υλοποιούνται, στο πρόγραμμα, ιδέες των φιλάθλων μας που τις μοιράστηκαν μαζί μας και θα τις δούν να γίνονται πράξη το βράδυ της γιορτής. Το ζεϊμπέκικο των 39 παλικαριών από τον Πειραιά υπό τους ήχους τραγουδιού του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου, ήταν ιδέα ενός φιλάθλου μας, που τη μοιράστηκε μαζί μας στο Olympiacos.org. Η βράβευση του μεγάλου Κριστιάν Καρεμπέ ήταν απαίτηση πολλών φιλάθλων της ομάδας και εκφράστηκε με e-mail και τηλεφωνήματα.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σχεδίασε αυτή τη σεμνή γιορτή και δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 
16:30 Άνοιγμα Θυρών
16:50 Έναρξη Φιέστας
16:55 «Η ώρα των Θρύλων» - Έναρξη αγώνα Βετεράνων
17:55 «Οι μελλοντικοί πρωταθλητές – Έναρξη αγώνων Ακαδημιών
19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ α’ ημίχρονο
20:15 Ημίχρονο/ Βράβευση Κριστιάν Καρεμπέ και Ερ.Αστέρα
20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ β’ ημίχρονο
21:30 Το ζεϊμπέκικο «39». Χορογραφία σε τραγούδι του αξέχαστου Δ.Μητροπάνου
21:40 Μανώλης Κονταρός – Τραγούδι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όχι μόνο
22:00 ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ – Γύρος του Θριάμβου
22:00 Ρίψη βεγγαλικών σε Καραϊσκάκη και Πειραιά
Για να ολοκληρωθεί καλύτερα το πρόγραμμα, παρακαλούμε να σεβαστούν όλοι τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές και να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος της εορτής.
Τα εισιτήρια της φιέστας έχουν τιμές 5€, 10€ και 40€ και ισχύουν και για αυτό το παιχνίδι οι κάρτες διαρκείας.

sport-fm.gr

0 σχόλια: