Αθίγγανοι πήγαν να αρπάξουν τα όπλα αστυνομικών και ..δέχτηκαν σφαίρες στα πόδια

Το απίστευτο περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, όταν περιπολικό αυτοκίνητο του Τμήματος Ασφάλειας του Γέρακα, με πλήρωμα δύο αστυνομικούς εντόπισε ύποπτο κλειστό όχημα τύπου…

βαν με τρείς επιβάτες, στη περιοχή του Γέρακα και το ακολούθησε. Ξαφνικά, ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε αναστροφή και το έφερε αντιμέτωπο με το περιπολικό, σταματώντας σε απόσταση πέντε μέτρων από αυτό.

Οι αστυνομικοί με χρήση ηχητικών σημάτων και με τη χρήση της μεγαφωνικής εγκατάστασης δήλωσαν την ιδιότητά τους και τους κάλεσαν να μείνουν ακίνητοι εντός του οχήματος προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος.

Oι τρείς Αθίγγανοι δεν υπάκουσαν, κατέβηκαν από αυτό και κινήθηκαν εναντίον των Αστυνομικών που είχαν εξέλθει από το περιπολικό. Παρά τις επίμονες κλήσεις των αστυνομικών να παραμείνουν ακίνητοι, οι επιβάτες του οχήματος τους πλησίασαν και επιχείρησαν να τους αρπάξουν τα όπλα τους.

Κατά τη φάση αυτή, ένας από τους αστυνομικούς για να αποτρέψει τον αφοπλισμό και την σε βάρος τους επίθεση, έκανε χρήση του όπλου του με βολές εκφοβισμού προς το έδαφος, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια οι δύο επιτιθέμενοι.

Πρόκειται για ΡΟΜΑ ηλικίας 28 και 30 ετών, ενώ ο τρίτος, ηλικίας 26 ετών συνελήφθη. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, για να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή τους σε εγκληματικές ενέργειες.

0 σχόλια: