Κύπελλο Ελλάδας: Ώρα… στέψης στο Ολυμπιακό Στάδιο

Κύπελλο Ελλάδας: Ώρα… στέψης στο Ολυμπιακό Στάδιο

Με την ελπίδα ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να είναι γιορτή, Ατρόμητος και Ολυμπιακός… ρίχνονται σήμερα (28/4) το απόγευμα (20:30) στην…

αρένα του ΟΑΚΑ με… φόντο την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι δύο «μονομάχοι» θα διεκδικήσουν τον δεύτερο τίτλο της σεζόν, καθώς οι Πειραιώτες έχουν ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, στόχος τους είναι και η κούπα του Κυπέλλου για να «κλείσουν» με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά. Από την πλευρά τους, οι «κυανόλευκοι» στην δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή τους στον τελικό, ευελπιστούν να γράψουν την πιο… χρυσή «σελίδα» στην ιστορία τους.

Όλοι οι παίκτες στην αποστολή του Ατρομήτου

Με 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα μεταβεί στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Ατρόμητος, καθώς ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και να επιλέξει την 18άδα λίγη ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού. Μάλιστα, στην αποστολή μετέχει και ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Όσον αφορά στα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρουσιάσει τον Ατρόμητο με ενισχυμένο κέντρο και τον Τάτο πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Συγκεκριμένα, στο 4-4-1-1 ο Ιτάνζ αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Σκόνδρα στα δεξιά, τον Νάστο στα αριστερά και τους Ζουέλα και Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά τους αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Ιγκλέσιας και Μπρίτο, με τον Τάτο στον άξονα πίσω από τον Μήτρογλου και τους Δημούτσο και Επστάιν να δίνουν βοήθειες από τα δεξιά και τα αριστερά, αντίστοιχα.

Χωρίς Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον μεγάλο τελικό έμεινε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, μια και έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έκανε αγώνα… δρόμου για να είναι έτοιμος, ωστόσο δεν κατάφερε να βρίσκεται στην αποστολή.

Παράλληλα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά και ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, που προσφάτως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Αναφορικά με τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, στο 4-3-3, ο Κάρολ θα είναι στο «άσο», με τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μαρκάνο στο αριστερό. Οι Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλος θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ορμπάιθ, έχοντας περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα και τον Μανιάτη στα δεξιά και τον Φουστέρ στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζεμπούρ με τον Μιραλάς από τα αριστερά και τον Αμπντούν από τα δεξιά να δίνουν βοήθειες.

0 σχόλια: