Πρόβα… τελικού

Πρόβα… τελικούΣε μία πρόβα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 στο Περιστέρι του Ατρομήτου και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την…

σεζόν.

Διοργάνωση: Super League

Αγωνιστική: 30η

Αγώνας: Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Γήπεδο: «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου»

Η εικόνα του αγώνα:

Σε μία πρόβα… τελικού, Ατρόμητος και Ολυμπιακός αγωνίζονταν στο Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αν κάποια ομάδα ήθελε τους βαθμούς ήταν οι γηπεδούχοι για να έχουν καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε αρκετές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα των Πειραιωτών δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε παίκτες όπως ο Παπάζογλου, ο Μόνχε, ο Φετφατζίδης και ο Ντιόγκο. Από την άλλη και ο Γιώργος Δώνης είχε δύο-τρεις απουσίες, με τους Μήτρογλου και Τάτοόμως, οι οποίοι είναι δανεικοί από τον Ολυμπιακό να ξεκινάνε κανονικά στην βασική ενδεκάδα.

Οι δύο ομάδες έχοντας το μυαλό τους στον τελικό δεν έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο και όπως φάνηκε το μυαλό τους το είχαν στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (28/4). Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία ελαφριά υπεροχή στο πρώτο μέρος, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για γκολ, ενώ ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία αντεπίθεση, με τον Μήτρογλου να ανοίγει το κοντρόλ και να χάνει την μπάλα. Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα για τις δύο ομάδες και όλοι ανέμεναν καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Όντως η επανάληψη ήταν πιο πλούσια σε θέαμα και φάσεις, αρχής γεννωμένης από το 47΄ όπου οΝτιόγκο κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Φουστέρ. Ο Ράντμανόμως νίκησε τον Ισπανό και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του Περιστερίου. Ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδιωξε ακόμα ένα καλό σουτ από τον Ισπανό μέσο και έμοιαζε ανίκητος μέχρι το 61΄. Εκεί οΜαρκάνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου κάνοντας το 1-0 για την ομάδα τουΕρνέστο Βαλβέρδε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάννης Φετφατζίδης με ένα εκπληκτικό γκολ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, παίρνοντας και το χειροκρότημα του κόσμου στο Περιστέρι. Μάλιστα στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν τρομερή ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ, αποδεικνύοντας ότι το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο.

Τελικά οι όποιος προσπάθειες των παικτών του Ατρομήτου να μειώσουν στο σκορ δεν απέδωσαν και το2-0 έμελλε να είναι το τελικό σκορ στην πρόβα… τελικού. Ο Ολυμπιακός έκλεισε με το καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, ενώ ο Ατρόμητος κατέκτησε την τρίτη θέση στην βαθμολογία σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ, όπου είναι η καλύτερη στην ιστορία του και με αυτό τον τρόπο ολοκλήρωσε μία εκπληκτική χρονιά στο πρωτάθλημα. Πλέον εστιάζει το ενδιαφέρον του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και στα πλέι οφ.

ΣΚΟΡΕΡ: 61' Μαρκάνο, 67' Φετφατζίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρέθυμνο)

ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ: 47' Φουστέρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 65' Μόνχε

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

atromitosΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Νάστος, Ζουέλα, Τόμας, Οικονόμου, Ιγκλέσιας (66' Δημούτσος), Πίτου Γκαρσία, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης (66' Επστάιν), Μήτρογλου (72' Καραμάνος).

osfpΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Φουστέρ (75' Ορμπάιθ), Φέισα, Φετφατζίδης, Μόνχε, Μακούν (82' Ποτουρίδης), Ντιόγο.

 

Πηγή

0 σχόλια: