Η τελευταία στροφή

Η αυλαία του πρωταθλήματος της Superleague πέφτει απόψε στις 19:00. Με τις 4 ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play offs να είναι ήδη γνωστές, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιες θα είναι οι δύο ομάδες από τις Κέρκυρα, Εργοτέλη και Παναιτωλικό θα ακολουθήσει την Δόξα Δράμας στην Football League και ποια θα είναι αυτή που θα παραμείνει και του χρόνου στα "σαλόνια" της μεγάλης κατηγορίας.

Σε δυσκολότερη θέση βρίσκονται οι…

Εργοτέλης και Παναιτωλικός καθώς αν η Κέρκυρα νικήσει τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", τότε ότι αποτέλεσμα και να φέρουν οι Κρητικοί και οι Αγρινιώτες, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα του υποβιβασμού.

Ο Εργοτέλης θέλει νίκη επί της Skoda Ξάνθης στα Πηγάδια και ταυτόχρονα ήττα της Κέρκυρας για να να είναι αυτός που θα παραμείνει. Σε περίπτωση που αγώνας στην Θεσσαλονίκη λήξει ισόπαλος και η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου επικρατήσει στην Ξάνθη τότε πάμε σε μπαράζ.

Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Παναιτωλικός καθώς η ομάδα του Αγρινίου θέλει νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και φυσικά ήττα τόσο της Κέρκυρας όσο και του Εργοτέλη. Σε αυτό το δύσκολο είναι η αλήθεια σενάριο, ο Παναιτωλικός θα ισοβαθμήσει με την Κέρκυρα στους 31 βαθμούς και θα παραμείνει στην κατηγορία καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

SKODA Ξάνθη-Εργοτέλης
Άρης-Κέρκυρα
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Δόξα Δράμας-ΑΕΚ
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ
ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός'

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 σχόλια: