Θέλουν να «δέσουν» τον Μιραλάς στο «λιμάνι»

Θέλουν να «δέσουν» τον Μιραλάς στο «λιμάνι»

Το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον Κέβιν Μιραλάς με αυξημένες αποδοχές και φυσικά μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης εξετάζουν στον Ολυμπιακό…

Το συμβόλαιο του Κέβιν Μιραλάς ολοκληρώνεται το 2014, ωστόσο η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ενδεχόμενο επικείμενης πρότασης από ομάδα του εξωτερικού φαίνεται πως έχει ταρακουνήσει τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportday», στην Πλατεία Αλεξάνδρας σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Βέλγο, το οποίο θα περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης. Στο «λιμάνι» θεωρούν ότι τα 8 εκατ. ευρώ που προβλέπει το τρέχων συμβόλαιο ως ρήτρα αποδέσμευσης είναι μικρό και μπορεί εύκολα να κατατεθεί στα ταμεία της ΠΑΕ από κάποια ομάδα καλύτερου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πάντως, είναι κατηγορηματικοί και δηλώνουν ότι δεν έχει γίνει καμία πρόταση, ούτε όμως και καμία συζήτηση με τον Βέλγο φορ για την ανανέωση του συμβολαίου του. 

ΠΗΓΗ

0 σχόλια: