Ο Ατρόμητος που τα κάνει όλα σωστά

Από την αρχή της σεζόν ο σχεδιασμός του Ατρομήτου και οι μεταγραφές που είχε κάνει το «φώναζαν»...

ότι θα επέτρεπαν στον Γιώργο Δώνη να φτιάξει μία ομάδα που θα διεκδικούσε τη συμμετοχή στα πλέι οφ και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Εν τέλει έξι αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος είναι μόνος τρίτος στη βαθμολογία πάνω από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παίξει πλέι οφ και θα βγει Ευρώπη και επιπλέον έχει φτάσει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου και του απομένει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης για να παίξει δεύτερο συνεχή τελικό.

Και ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις όλοι θα ήταν είτε μεθυσμένοι από την επιτυχία είτε συγκεντρωμένοι στο να τελειώσει η χρονιά όσο πιο πετυχημένα γίνεται, η διοίκηση της ομάδας ήδη ετοιμάζει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Ο Παπουλής είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσει στο Περιστέρι, η ομάδα προσπαθεί να κρατήσει και για την επόμενη σεζόν Μήτρογλου και Γιαννούλη (ξανά ως δανεικούς), ενώ έχει έτοιμες άλλες δυο-τρεις μεταγραφές, οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές, αν και φαίνεται ότι είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Και όλα αυτά με τους Ελληνες παίκτες να αποτελούν τη βάση της ομάδας και αυτό ισχύει και για την επόμενη σεζόν (η συμφωνία με τον Παπουλή επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές), ενώ οι ακαδημίες συνεχίζουν να τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα. Ο Μπάλλας, για παράδειγμα, που φέτος έπαιξε αρκετά, του χρόνου θα είναι ο βασικός αμυντικός χαφ του συλλόγου.

Ο Γιώργος Σπανός, ο Γιώργος Δώνης, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες τους κάνουν εξαιρετική δουλειά στο Περιστέρι και ο Ατρόμητος κάθε χρόνο που περνάει γίνεται όλο και μεγαλύτερο μέγεθος.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια: