Ο Μήτρογλου έβγαλε το... δίκαννο

Με δύο γκολ του Μήτρογλου ο Ατρόμητος πέρασε από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου και βλέπει την τρίτη θέση. Καλύτερος ο Πανιώνιος στο ματς, μείωσε με τον Ντιμπαλά. Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης…

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοσή, αλλά με τον Κώστα Μήτρογλου σε μεγάλη μέρα για ακόμη μια φορά, ο Ατρόμητος πέρασε από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου και βλέπει πλέον την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Μήτρογλου πέτυχε δύο πολύ όμορφα τέρματα για την ομάδα του Περιστερίου και την έστειλε στους 37 βαθμούς έναν πίσω από την 4η ΑΕΚ και δύο από τον 3ο ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος από την άλλη που ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση (10 τελικές) το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ντιμπαλά μένοντας στους 23 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος είχε την κατοχή της μπάλας (69%), αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον συνήθη ύποπτο Κώστα Μήτρογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν ίδιο. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος είχε τις ευκαιρίες (10 τελικές) και ο Ατρόμητος εύστοχος και πάλι με τον Μήτρογλου. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Ντιμπαλά, ενώ μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Σιδεράκης.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια: