Παίζει τα... ρέστα του για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Παίζει τα... ρέστα του για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Το πλέον καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης θέλει να κάνει σήμερα (28/03, 21.00, Novasports 3) ο Ολυμπιακός…

Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο ΣΕΦ τη Σιένα, στο πλαίσιο του τρίτου αγώνα της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας, και με το σκορ να έχει μέχρι στιγμής διαμορφωθεί στο 1-1, από τις πρώτες δύο αναμετρήσεις στην Τοσκάνη, έχουν χρυσή ευκαιρία να πάρουν -μπροστά στο κοινό τους- προβάδισμα πρόκρισης. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική του κατάμεστου φαληρικού γηπέδου, για το 2-1 που θα τους αναδείξει σε απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και θα φέρει τους Ιταλούς σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πως η σημερινή (28/03) είναι ίσως η πιο κρίσιμη αναμέτρηση στη σειρά, αφού ο χαμένος θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Ο ίδιος ζήτησε από τους παίκτες του ηρεμία, να διαχειριστούν έξυπνα τον αγώνα και να αποφύγουν τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στους δύο αγώνες στην Τοσκάνη.

Η δωδεκάδα των Πειραιωτών αναμένεται να είναι η ίδια με εκείνη που κατέβασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στο δεύτερο αγώνα με τη Σιένα, στην Ιταλία. Αυτό σημαίνει πως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεθεί ξανά στην αποστολή, παρά το γεγονός πως το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έκανε σκέψεις για χρησιμοποίηση του Μιχάλη Πελεκάνου, λόγω των ικανοτήτων του στην άμυνα. Λογικά, πάντως, ο Σέρβος θα προτιμήσει να συμπεριλάβει στην αποστολή τον έμπειρο σέντερ, εξάλλου επιθυμεί παράλληλα να τον στηρίξει ψυχολογικά μετά τη κακή εμφάνισή του στο δεύτερο παιχνίδι.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια: